hidroplane-island-pag-novalja

hidroplane-island-pag-novalja

Poštovani,

Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da su otvorenjem hidroavionskog pristaništa Novalja, ostvareni svi preduvjeti za uspostavu komercijalnih letova za Novalju tj. cijeli Otok Pag. Kao šta ste već vjerojatno imali prilike pročitati, hidroavionske linije biti će u početku uspostavljane s destinacijama Rijekom, Splitom te Lošnjom iz kojeg će biti moguća i uspostava veze direktno s Italijom.

Imajući u vidu činjenicu da avionska povezivost destinaciju svakako čini privlačnijom, te da tvrtka European Coastal Airlines uz redovne avionske linije nudi i razne ostale vidove avionskih letova ( panoramske letove, charter i sl..), ali i da će frekventnost linija ovisiti o komercijalnom interesu za Novalju tj. Otok Pag kao destinaciju, obraćamo Vam se ovim mailom, kako bismo Vama, kao jednom od značajnijih dionika sveukupnog turističkog razvoja našeg otoka  dostavili kontakt za sva pitanja u vezi linija, cijena, agencijske provizije i ponude tvrtke European Coastal Airlines.

 

Voditelj prodaje i marketinga u tvrtci ECA, kojem se možete uvijek obratiti za već gore navedena pitanja je gospodin Jan Albers, te vam je dostupan na sljedećim kontaktima :

European Coastal Airlines

Airport Split

Put Divulja 7, 21217 Kaštel Štaflić

 

T: +385 21 444 888

F: +385 21 444 889

Mob:  +385 91 322 777 6